DEM Parti MYK, ‘çerçeve yasa’ gündemiyle olağanüstü toplanıyor

dem-parti-myk,-‘cerceve-yasa’-gundemiyle-olaganustu-toplaniyor

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında Meclis’e sunulması beklenen “çerçeve yasa” taslağını değerlendirmek üzere bugün olağanüstü toplanacak.

  • ANF
  • ANKARA
  • Salı, 4 Ağustos 2026, 10:11

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında gündemde bulunan “çerçeve yasa” taslağını görüşmek üzere bugün olağanüstü toplanacak.

DEM Parti Genel Merkezi’nde saat 15.00’te başlayacak toplantıya Eş Genel Başkanlar Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları başkanlık edecek.

Toplantıda, “çerçeve yasa” taslağına ilişkin yürütülen tartışmalar, siyasi partilerle yapılan temaslar ve yasa teklifine ilişkin son gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Öte yandan, DEM Parti MYK’nin olağan toplantısının ise 12 Ağustos’ta gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Source: ANF News

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

mt-sample-background

© 2024 Egerin. All rights reserved.

Scroll to Top

Subscribe to receive News in Email

* indicates required

Intuit Mailchimp